Fujifilm FinePix X-T10 tesztfotók

0

Lassan végéhez közeledünk a Fujifilm új MILC gépének, a FinePix X-T10 tesztelésének. A FinePix X-T1-től csak néhány dologban lemaradó, de kedvező árú masina és az olcsó 16-50mm f/3,5-5,6 OIS mellé a kiváló fényerejű XF 56mm f/1,2-t is megkaptuk, így ezzel is lőttünk tesztfotókat. A részletes teszt megjelenéséig van még hátra egy kis idő, de a tesztfotók már most is megtekinthetők. Ezek között a szokásos érzékenység sorozatunk is megtalálható, valamint RAW-ból konvertált képeket is megosztottunk.

A tesztfotóink a Fujifilm FinePix X-T10 adatlapjáról, vagy a lenti linkről érhetők el. A fényképek elnevezésében jelöltük az érzékenységet, a rekeszt és a gyújtótávolságot is. A fájlok EXIF adatokat is tartalmaznak és minden tekintetben módosítatlanok (kivéve a veszteségmentes elforgatást). A fotókat alapbeállításokkal lőttük, a RAW fájlokat Adobe Lightroom v6.1-ben konvertáltuk szintén alapbeállítások mellett (kivéve ISO3200 és ISO6400 képek, ahol +0,5 Fé emelést kellett beállítani a helyes expozícióhoz), ezen képeket a RAW-LR szócskával jelöltük.
A fotók Fujinon XC 16-50mm f/3.5-5.6 OIS II, Fujinon XF 18-135mm f/3.5-5.6 R LM OIS WR és Fujinon XF 56mm F1.2 R objektívekkel készültek. Fujifilm FinePix X-T10 tesztfotók. Tipp: a megjelenő új ablakban mutasson rá egy indexképre, és tekintse meg a böngésző státuszsorát, ahol a fájlnévből kiderülnek a fenti adatok! A kép megnyitását új ablakban vagy új fülön érdemes végezni (shift+kattintás, control+kattintás, Macintoshnál középső egérgomb). A tesztfotók között szereplő összes képet szerzői jogok védik. Előzetes, írásos engedély nélküli felhasználásuk tilos!A részletes