A világ legkisebb „slider”-e

0

Igazság szerint nem is slider, csak ugyanolyan képességű eszköz, de a sliderek nagy méretének csupán töredékét foglalják. Persze nem is tudnak ugyanolyan hosszt bejárni, de aki megelégszik 40 cm-nyi elmozdulással, annak kár is volna cipelnie egy méteres motoros sínt, amely nem csak kiterjedésével, de tömegével is megnehezíti a szállítást.
The_Wing

Az Edelkrone által nemes egyszerűséggel csak The Wing-nek, azaz szárnynak elnevezett motoros kamera mozgató csupán 15 cm hosszú és mindössze 540 grammot nyom, de 40 cm-es mozgatási távolságával és 1,5 kg-os terhelhetőségével a legtöbb MILC-hez és kisebb DSLR-ekhez is elengedőnek bizonyulhat.



A The Wing ráadásul nem is olyan eszeveszetten drága, a sokszor 500-600 euróba kerülő méretesebb sliderek alternatívájáért jóval kevesebbet kell csak fizetnünk. Na persze kisebb terhelhetőséggel és kisebb bejárható úttal. De azt hiszem, aki a time-lapse szerelmese, de pont a nagy tömegű és drága kiegészítő miatt nem használja a felvétel közbeni mozgatás lehetőségét, annak ez a termék kiváló belépést nyújthat a slideres time-lapse videózás világába.

A manuális működtetésű The Wing 220 euróért rendelhető meg.