5 év garancia a Panasonic GH5S-hez

  0

  Érdemes előrendelés alapján vásárolni új Panasonic Lumix DMC-GH5S tükör nélküli cserélhető objektíves vázat, hiszen ha ezt január 31-ig megtesszük, majd a vásárlást követően március 31-ig regisztráljuk termékünket, akkor kiterjesztett, 5 éves garanciát kapunk a gépre.

  A Panasonic Lumix DC-GH5S-ről ITT számoltunk be részletesebben.


  Sajtóközlemény:

  Panasonic LUMIX GH5S – előrendelés 5 év garanciával!

  Fantasztikus ajánlat várja azokat, akik már januárban megrendelik a LUMIX GH5S fényképezőgépet! Ezt ne szalassza el: szerezze meg még ma az 5 éves garancia tanúsítványát!

  Már előrendelhető a legújabb Panasonic fényképezőgép. Tájékozódjon róla, hogyan lehet Ön is az első vásárlók között, akik ráadásul 5 év garanciát kapnak a fényképezőgépre.

  Nagyon egyszerűen élhet ezzel az ajánlattal.

  1. Rendelje elő a Lumix GH5S fényképezőgépet az alábbi viszonteladók egyikétől!
  2. A fényképezőgép átvétele után a https://lumix-gh5s.eu honlapon található űrlap kitöltésével regisztrálja a terméket 2018. március 31-ig.
  3. A regisztrációs folyamat befejezése és az adatok hitelesítése után az 5 éves garanciáról szóló tanúsítványt PDF formátumban, e-mailen küldjük el Önnek.

  Az ajánlatban résztvevő viszonteladók listája:

  • 220volt
  • Digitcam
  • Fotoplus
  • Tripont
  • Videopart

  Adja le előrendelését a Lumix GH5S-re még ma, és szerezzen 5 év garanciát!

  Az ajánlat a 2018. január 9. és 31. között előrendelt Lumix DC-GH5SE-K
  fényképezőgépekre vonatkozik.

  Új, elképesztő fényérzékenységű Lumix GH5S – egy pillantás a jövőbe

  A Lumix GH5S, a filmkészítők kamerája megérkezett. A legkiválóbb minőségű, képkivágás nélkül 4K felbontással rendelkező, videorögzítést támogató és nagy fényérzékenységű, 10,2 megapixeles MOS képérzékelővel rendelkező fényképezőgéppel a filmek mindig lenyűgözőek lesznek, bárhol is szállja meg Önt az ihlet.

  A fényképezőgép első és hátsó váza magnéziumöntvényből készült, hogy ellenálljon a komoly kültéri igénybevételnek. Masszív kialakításának, valamint az illesztések, tárcsák és gombok erős szigetelésének köszönhetően a LUMIX GH5S nem csupán cseppálló*, de a pornak és az akár -10 Celsius fokos fagynak is ellenáll.

  Minden operatőr nagyra fogja értékelni, hogy a V-Log szoftvert már gyárilag telepítették a
  Lumix GH5S-re, hogy a felhasználónak ne kelljen külön aktiváló kódot vásárolnia.

  A Lumix GH5S-ről és az ajánlatról további információkat talál az alábbi honlapokon: https://www.panasonic.com/hu/consumer/fenykepezogepek-es-videokamerak/lumix-g-dslm- fenykepezogepek/dc-gh5s.html
  https://lumix-gh5s.eu/hu/
  https://lumix-gh5s.eu/hu/5-evgarancia-promocios-kampany-reszveteli-szabalyzata/ https://www.panasonic.com/hu/corporate/hirek/articles/a-vilag-elso-cinema-4k-60p-50p- videot-rogzito-digitalistukor-nelkuli-fenykepezogepe-1.html

  * A cseppálló kifejezés azt jelenti, hogy a fényképezőgép az általánosnál magasabb szintű védelmet nyújt minimális mennyiségű nedvesség, víz vagy por ellen. A cseppállóság nem jelent garantált védelmet arra az esetre, ha a fényképezőgépet közvetlenül víz éri.