Gitzo Légende állvány és táska

0

A Gitzo új fotós állványt és háti táskát kíván piacra dobni, amelyhez részben piackutatás, részben a gyártás beindításához támogatás szerzése céljából az Indiegogo-n indított kampányt.

A Gitzo Légende tripod egy igen könnyű, szénszálas kompozit csövekből felépülő háromlábú állvány, amelyet főként utazáshoz fejlesztettek, így igen kis méretűre összecsukható (gyakorlatilag a már sokszor látott módszerrel, azaz a lábak a fej felé teljesen felhajthatók). Apropó fej, a gyártó az állványhoz egy kis méretű gömbfejet mellékel.
A gyártó az állványra korlátlan garanciát vállal, a részek 100%-ban cserélhetők (ebből 70%-nyit a felhasználó is ki tud cserélni, ha szükséges).

A Gitzo Légende állvány mellé egy 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült fotós táskát is kínál (az újrahasznosított anyag a teljes táskának mintegy 65%-át teszi ki), amelybe fotós felszerelésünk mellé laptopot is helyezhetünk. A 14 liter teljes űrtartalmú táska a fényképezőgépnek, egy 70-200mm-es teleobjektívnek, valamint két további objektívnek kínál helyet.

A korai támogatók a teljes 1030 dolláros vételárból 33% kedvezményt kapnak, így 680 dollárért juthatnak hozzá az állványhoz és a táskához. Az állvány külön 800 dollárba, a táska pedig 230 dollárba kerül majd (külön is lehet kedvezményt elérni a korai támogatóknak 35% és 21% mértékben).
A termék szállítása várhatóan ez év júniusában kezdődik.

A Gitzo Légende állvány főbb paraméterei
Összecsukott hossz 43 cm
Min. magasság 43 cm
Max. magasság 165 cm
Szekciók száma 4
Terhelhetőség 8 kg
Tömeg 1,43 kg