Kipróbáltuk: D30, D60, SD9, S2 Pro D-SLR-ek teszt

0

Összegzés

Összegzés
Mindhárom vizsgált fényképezőgép kiválóan teljesített. Mindegyiküknél tudnánk hibát felsorolni, de ennek a cikknek nem ez volt a lényege. Mindhárom gép ugyanis kiváló darab. A különbség közöttük minimális. Talán csak annyi, mint a legnagyobb BMW és a legnagyobb Audi között. Hogy kinek melyik a szimpatikusabb, az sok tényezőn múlik. Ilyen meghatározó tényező a korábban használt fényképezőgép márkája. A régi Canon tulajdonosok biztosan a D60-ast választják, mivel annak kezelhetősége, kialakítása már ismerős. Ez ugyanígy igaz a Nikon felhasználókra is. A Sigmának még nincs ilyen nagy tábora, azonban a digitális vagy a tükörreflexes eszközökre most átpártoló vásárlók a felhasznált technológia és a kedvező árfekvésű objektívek miatt valószínűleg elgondolkodnak az SD9-en.

Canon PowerShot G2
A cikk illusztrációi
Canon PowerShot G2-es digitális fényképezőgéppel készültek.
www.canon.hu

A képek illetve azokon a minőség értelmezése sokféleképpen történhet. Mi csak néhány képrészletet nagyítottunk ki, de a teljes kép majdnem minden esetben letölthető, így egy képnézegető program segítségével további összehasonlítások végezhetők. Mi mindhárom fényképezőgépet nyugodt szívvel ajánljuk, biztosan egyik géppel sem lesz elégedetlen.

A Canon EOS-D60 és EOS-D30 fényképezőgépeket a Canon Hungária, a Fujifilm FinePix S2 Pro-t a Fujifilm Magyarország, míg a Sigma SD9-et a DigitCam biztosította.

Ha a bemutatóink segítettek a gép kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a melléklet működését. Köszönjük!