Röviden: Olympus PEN-F teszt

0

Értékelés

Rövid cikkhez rövid értékelés dukál: a gép jó! Viccen kívül, a PEN-F tényleg igencsak jól sikerült, örömteli látni, hogy nem csak az OM-D, de most már a PEN szériában is igen komoly szolgáltatásválaszték, és képminőség érhető el.

A bevezetőben említettek miatt komolyabb tapasztalatra nem sikerült szert tenni, így a részletesebb véleményünk ezúttal el kell maradjon. Reméljük azonban, hogy ami késik, nem múlik és hamarosan egy meleg tavaszi napon részleteiben is megvizsgálhatjuk majd az új Olympus gépet, távol minden csúnya vírustól.

A fényképezőgép kipróbálását az Olympus Hungary Kft. tette lehetővé. Köszönjük!

Tesztfotók

A tesztfotók a kit kiszerelésben géphez adott M.Zuiko Digital 12-50mm f/3,5-6,3 EZ ED MSC objektívvel készültek.

A JPEG fotókat alapbeállításokkal készítettük (normál zajszűrés). A fájlnevekből leolvasható a használt érzékenység, a gyújtótávolság és a rekesz. A megadott gyújtótávolságok fizikai értékek, nem a gép 2×-es fókuszszorzójához korrigáltak!

A cikkben és a tesztfotók között szereplő összes képet szerzői jogok védik. Előzetes, írásos engedély nélküli felhasználásuk tilos!

Tipp: a megjelenő új oldalon mutasson rá egy indexképre, s tekintse meg a böngésző státuszsorát, ahol a fájlnévből kiderülnek az érzékenység, rekeszérték és gyújtótávolság adatai. A kép megnyitását új ablakban vagy új fülön érdemes végezni (shift+kattintás, control+kattintás, Macintoshnál középső egérgomb).