Galéria: Nikon D6 (tesztfotók)

0

Befejeződött a full-frame szenzoros, profi tükörreflexes sportfotós gép, a Nikon D6 tesztelése, így a készült tesztfotókat már meg is mutatjuk.

A fényképezőgéppel igyekeztünk a fő felhasználási területnek megfelelően sportfotókat is készíteni, ehhez a Ceglédi Vasutas SE és a Magyar Mélyépítő-Hajdúszoboszlói SE zárt kapus futball edzőmérkőzésére látogattunk ki (ezúttal is köszönjük a CVSE vezetőségének a lehetőséget), valamint futókról is készültek képek, természetesen mindkét esetben a Nikon D6 3D témakövető fókuszmódjával, sorozat módban.
Fotóztunk lovakat, de ezúttal is kerültek statikusabb tesztképek is a galériába, így egy portré, illetve a szokásos épületfotók is színesítik a tesztfotókat. A koronavírus járványhelyzet miatt hozott rendeletek miatt viszont a piacon történő fotózás most elmaradt.

A tesztképeket JPEG és RAW formátumban is elkészítettük, előbbiek a gép alapbeállításai mellett, de kikapcsolt objektív korrekciókkal készültek, míg utóbbiakat az Adobe Lightroom Classic CC-ben konvertáltuk alapbeállításokkal.

A részletes bemutató cikkünk reményeink szerint pár nap múlva követi a képgalériánkat.


Kattints a képre a galéria új ablakban történő megnyitásához!