Két profi Nikon DSLR kapott új firmware-t

0

A Nikon két full-frame szenzoros profi tükörreflexes fényképezőgépéhez adott ki új firmware-t.

A sportfotózásra kihegyezett Nikon D5 gép C1.50 firmware az alábbi módosítást hozza:

  • Amennyiben a felhasználó az [EGYÉNI BEÁLLÍTÁSOK MENÜ] f1 Egyéni beállításában [Egyéni vezérléskiosztás] hozzárendeli egy vezérlőhöz, a [Felvételkészít. funkciók betöltése] funkciót használhatja, miközben a fényképezőgép USB-kapcsolaton keresztül alkalmazásokat (pl. az NX MobileAirt) futtató eszközhöz csatlakozik.

    Megjegyzés: A fényképezőgép NVM Express szabványú meghajtójához tartozó nyílt forráskódú szoftver licencéről a „BSD License (NVM Express Driver)” részben talál tájékoztatást.

A szintén profi felhasználásra szánt Nikon D6 is a C1.50 jelű firmware-rel frissült, az ebben megjelent változások a következők:

  • A beállítás menü kibővült az [USB] beállítással. További tájékoztatást a „Kiegészítő útmutató firmware frissítéséhez” dokumentumban talál
  • Amennyiben a felhasználó az [EGYÉNI BEÁLLÍTÁSOK MENÜ] f3 [Egyéni vezérlők] hozzárendelte egy vezérlőhöz, a [Felvételkészít. funkciók betöltése] funkciót használhatja, miközben a fényképezőgép USB-kapcsolaton keresztül NX Tether, NX MobileAir és hasonló alkalmazást futtató készülékhez csatlakozik.

A frissítésekhez szükséges fájlok elérhetők a hírünk alatti linkeken.