Az objektívek mellett Panasonic MILC-ek is frissültek

0

A Panasonic nem csak a mikro NégyHarmados rendszerhez készült két objektívjéhez adott ki új firmware-t, de két full-frame szenzoros tükör nélküli vázához is.

A Lumix S5 Ver2.7-es firmware már elérhető, ez lehetővé teszi a DMW-BG1 portrémarkolat használatát.

Emellett a Lumix S5 II és S5 IIx modellekhez jelentettek be V2.2-es firmware-t, amely 2023. október 24-től lesz elérhető. A frissítés ismertetője az alábbiakban olvasható:

Sajtóközlemény:

Panasonic firmware-frissítések: érkezik a Firmware 2.2-es verziója az S5II-hez és az 1.3-as verzió az S5IIX-hez

Új firmware-frissítések érkeznek a Panasonic-tól a LUMIX S5II és S5IIX fényképezőgépekhez a teljesítmény és a használhatóság javítása érdekében. A frissítések 2023. október 24-én ingyenesen letölthetők lesznek a LUMIX Global Customer Support weboldaláról (https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/).

A Panasonic kiemelten fontosnak tartja, hogy a tükör nélküli fényképezőgépek firmware-megoldásait folyamatosan fejlessze, hogy ezáltal is innovációt és értéket nyújtson vásárlói számára.

S5II Firmware Verzió 2.2 / S5IIX Firmware Verzió 1.3

  • AF-Point Scope funkció
    Az AF-Point Scope funkcióval bővült a fókuszpozíció AF közbeni nagyítás.
  • High Resolution mód
    A zársebesség high resolution módban mostantól max. 8 másodpercre állítható a hosszú expozíciós zajcsökkentés alkalmazásával. A képstabilizátornak köszönhetően a [Handheld High-Res] üzemmóddal bővült a funkció, amely lehetővé teszi a nagyobb felbontású képek rögzítését állvány használata nélkül is.
  • Továbbfejlesztett MF Asszisztens
    Mostantól lehetőség van a teljes képernyős üzemmód kijelzőjének kb. 20x-os nagyítására az MF Assistban, ami pontosabb MF-t (manual fókuszt) tesz lehetővé.


Az egyéb védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezik.
Az adott helyzettől függően előfordulhat, hogy nem minden funkció áll rendelkezésre.
A tervezés és a specifikációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.