Legjobb kamera appok Androidra

0
Hirdetés

Kamera alkalmazások

Amikor megvásárolunk egy okostelefont, ritkán jut eszünkbe, hogy gyakorlatilag egy számítógépet vettünk, amivel mellékesen még telefonálni is lehet. No és persze még egy apró kamera is van rajta, amivel fotózni is tudunk.

Pedig ha jobban belegondolunk, ez így igaz. Az a kis számítógép, amit telefonként vásárolunk ezer dologra alkalmas, s bizony a legtöbbször nem is a telefon alkalmazás lesz a legsűrűbben megnyitott. Sűrűbben kerülhet a képernyőre az internetböngésző, a naptár, vagy akár játékok is, aki pedig szereti a fotózást, annak a fotós programok is kedvenceivé válhatnak.

Persze furcsán hangzik maga a kijelentés, hogy „cseréljük le fényképező alkalmazásunkat”. Miért tennénk, hiszen mi bajunk van a jelenlegivel? Azon kívül, hogy többnyire elég fapados, igazából túl sok gondunk nem lehet, néha kevés a beállítható paraméter, vagy kényelmetlen a kezelőfelület, esetleg unalmasak az egyszerűen elkattintható képek és valamivel szeretnénk feldobni fotóinkat.
Többnyire ilyen apróságokra adhatnak gyógyírt a különböző fényképezőgép szoftverek, amelyek között bőséggel akadnak gyatrák, de ugyanakkor nagyon jók is.

Mi megpróbáltuk az öt legjobb, legígéretesebb alkalmazást megkeresni, s ezeket most csokorba szedve adjuk át, mint egy „A pixinfo.com ajánlásával” címkével feldíszítve.