Címlap Címkék Sigma

Címke: Sigma

Fél kilónál is könnyebb: Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN | Contemporary

A szokásos riporterzoomok fényerejét kínálja az azoknál kisebb és jóval könnyebb új Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN | Contemporary objektív!

Február 24-én du. 1-kor: Sigma bejelentés!

Valószínűleg ekkor jelenik meg a már kiszivárgott képeken látott Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN | Contemporary objektív a full-frame MILC-ekhez.

Ilyen szép lesz a Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN | Contemporary

Tényleg kicsi lesz az új Sigma standard zoom!

Lassan, de készül az új full-frame Foveon X3 szenzor, az új cél: 20 Mpixel

A Sigma videós bejelentkezésben tudatta az érdeklődőkkel, hogy áll a tavaly újraindított Foveon X3 full-frame szenzor projekt.

Jön: Sigma 28-70mm f/2,8 DG DN | C

Aki túl nehéznek és nagynak találja a Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN | Art-ot, azoknak készül az új, 28mm-től induló alapzoom.

Galéria: Sigma 24mm f/3,5 DG DN | Contemporary (tesztfotók)

Befejező részéhez közeledünk a tavaly év végén bejelentett Sigma objektív újdonságok bemutatásának, ezúttal a japán gyártó full-frame MILC-ekhez fejlesztett nagylátószögű mindenesét próbáltuk ki.

Galéria: Sigma 35mm f/2 DG DN | Contemporary (tesztfotók)

Folytatjuk az új Sigma objektívek tesztelését, amelyeket full-frame szenzoros MILC-ekhez tervezett a japán gyártó. Most az egyelőre Sony E és Leica L bajonettel kapható...

Sigma 65mm f/2 DG DN | Contemporary – teszt

A japán Sigma még 2019 nyarán jelentette be az első, full-frame szenzoros tükör nélküli fényképezőgépekhez készült Sigma DG DN objektívjeit, amelyek között két Art...

Galéria: Sigma 65mm f/2 DG DN | Contemporary (tesztfotók)

Kipróbáltuk a Sigma legújabb portréobjektívét, a kortárs szériában a tükör nélküli full-frame szenzoros gépekhez készült 65mm f/2-t.

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN | Art probléma Sony Alpha 7S III-on

Kézi élességállításnál adódik gond a Sony Alpha 7S III-on való használat során.

NÉPSZERŰ CIKKEK

Színes fotók feldolgozása Lightroomban

Másfél órás ingyenes oktatóvideó Andy Biggstől.

Új fotósként ezekre figyelj vásárláskor!

A DIYPhotography épp tegnap közölt egy posztot, amelyben arról írnak (illetve közölnek egy videót bizonyos Miguel Quiles 'jutubertől'), hogy mi az az öt dolog,...

Alapfokon: Objektívek – Gyújtótávolság

Az érzékelő lapka után a digitális fényképezőgépek talán legfontosabb alkotóeleme az optika. Cikksorozatunk következő néhány részében erről ejtünk néhány szót.

Hét egyszerű trükk a kreatívabb fotókért

Ha régóta fotózol, előfordulhat, hogy egy idő után úgy érzed, valami újat kell alkotnod. Olyat, ami nem megszokott, olyat, ami nem a tökéletességről szól,...

Alapfokon: Memóriakártyák – MultiMedia / Secure Digital

Két kártyatípus egy fizikai formátumban. A két kártyát fejlesztőik az azonos külső miatt sokáig egybemosták. A formátumok között azonban nagyok az eltérések.