Áprilisi Sigma objektív frissítések

0

A Sigma új firmware-eket adott ki, amelyek részben a Nikon F, részben Sony E, részben pedig az L-bajonett szövetség objektívjeihez készültek az alábbiak szerint.

A Sigma 50mm f/1,4 DG HSM | Art objektív Nikon F bajonettes változatának legújabb frissítése pontosabbá teszi a fókuszálást Nikon Z gépen tűfok AF (pinpoint AF) használata során.

A Sigma 16mm f/1,4 DC DN | Contemporary és a 30mm f/1,4 DC DN | Contemporary objektívek Sony E bajonettes változataihoz készült frissítés immár lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép kikapcsolása, majd visszakapcsolása, vagy az alvó gép felébresztése után a fókuszpozíció visszatérjen a kikapcsoláskori állapotba.

A Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN | Art objektív L bajonettes változatához készült frissítés optimalizálja a kézi élességállításnál a gépváz kijelzőjén megjelenő távolságskálát, valamint elérhetővé teszi a lineáris vagy nem lineáris kézi fókusz módokat az alábbi fényképezőgép modelleknél: SIGMA fp L, SIGMA fp, Panasonic Lumix S1, Lumix S1R, Lumix S1H, Lumix S5, Lumix BS1H, Leica SL2, SL2-S.

A firmware-ek frissítése a Sigma USB dokkolóval kompatibilis objektíveknél a dokkolón keresztül, az ezzel nem kompatibilis (pl. Sony E) modelleknél a fényképezőgépen keresztül végezhető el. A frissítéshez szükséges fájlok elérhetők a Sigma weboldalán.