Kipróbáltuk: Canon PowerShot S1 IS teszt

0

Értékelés


A PowerShot S1 IS a Canon kínálatában jelenleg egyedülálló. Ilyen áron más gyártóknál se nagyon lehet találni hasonló képességű gépet. Az alatt az idő alatt, amíg az S1 IS nálunk járt, bizony belopta magát a szívünkbe. Azt a néhány kellemetlen hiányosságot, ami a gépnél még előfordul bőven túlszárnyalja a gép sok-sok előnye, amely jól használható, nagy fókusztávolságú kompakt digitális fényképezőgéppé teszi az S1 IS-t. A Canon szokásos jól átlátható menürendszere és logikusan kialakított kezelőszervei könnyen kezelhetővé teszik a kis gépet.

A Canon PowerShot S1 IS-t azoknak ajánljuk, akik fontosnak érzik, hogy nagy fókusztávolságot is használjanak, s szeretnék mindezt stabilizátor által támogatva használni. Azok sem fognak csalódni, akik az egyszerűbb, de jó minőségű digitális videók készítését is fontosnak érzik, hiszen a VGA felbontású, gyors képfrissítésű, jó hangminőségű videófelvételek készítése optikai zoommal együtt még ritkaság számba megy.A gép pozitív és negatív tulajdonságai a következők:
A termék dobozában a fényképezőgépen kívül a következőket kapjuk:


  • 4 db AA méretű alkáli elem

  • 32 MB-os Canon HighSpeed nagy sebességű CF kártya

  • nyakpánt

  • USB- és A/V kábel

  • objektívvédő sapka és hozzá zsinór

A fényképezőgéppel készült tesztfotók megtekintéséhez kattintson az egyes képekre, a képekről expozíciós információk is leolvashatók.

A fényképezőgépet a Canon Hungária Kft. biztosította tesztünk idejére. Köszönjük!

Ha a bemutatóink segítettek a gép kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a melléklet működését. Köszönjük!