Nikon firmware frissítések

0

A Nikon frissítést adott ki négy full-frame szenzoros fényképezőgépéhez, egy tükörreflexes és három tükör nélküli géphez.

A Nikon D850 C1.21-es firmware-e a korábbi, C1.20-as firmware telepítését követően ritkán előforduló hibát javít, amely miatt a virtuális horizont funkció működése nem volt megfelelő.

A Nikon Z 5 esetében a C1.21-es frissítés szintén a korábbi C1.20-as firmware-ben megjelent ritka hibát orvosolja, amely ez esetben a szenzorstabilizáció pontatlan működését eredményezte.

Az újabb gépek közül pedig a Nikon Z 6II és Z 7II kaptak új firmware-t, a C1.50-es verzió az alábbi módosításokat tartalmazza:

  • Az NX MobileAir 1.0.4-es verziójától kezdve támogatottá vált az NX MobileAir iOS-kiadása
  • A készülék gyorsabban reagál az élességállító gyűrű elforgatására, amikor az [Élességállítási mód] [MF] beállítása van érvényben
  • Megoldottuk azt a problémát, amely 15 órányi folyamatos használatot követően a tápellátás megszakadását idézte elő, amikor a felhasználó USB-kapcsolaton keresztül biztosította a fényképezőgép áramellátását.

A frissítésekhez szükséges fájlok elérhetők a hírünk alatti linkeken keresztül, ahol a frissítés menetéről is olvashatunk.